maanantai 28. heinäkuuta 2008

Eppu aavalla joella

Laitetaanpa tähän parsonipuikkoblogiin muutama otos vahtimestarin tämän kesän huvista. Eppu ei ole aikaisemmin ollut lainkaan kiinnostunut vedestä, pikemminkin väistänyt sitä mahdollisimman kaukaa. Nyt kun ikää on tullut jo kokonaista kaksi vuotta, niin se on huomannut, kuinka mukava on käydä kastelemassa itsensä tai noutaa muutama keppi ja ravata sitten multainen mäki ylös pihalle ja sieltä taas aina auki olevan ulko-oven kautta olohuoneen valkoiselle sohvalle. Ja sitten päinvastaisessa järjestyksessä kaikki uudestaan... Joko saa mennä?
Tää on sitä koirauintia! Keppi hampaissa ja häntä pystyssä.

Kuole keppi!


Kesä on ainaisten sateiden vuoksi ollut pari viikkoa myöhässä ja niinpä ihanaiset jalopionit ilahduttivat meitä vasta nyt . Mutta kyllä niitä kannattaa aina odottaa vähän pidemmänkin aikaa. Ikää näillä pioneilla on jo runsas neljäkymmentä vuotta, anopin istuttamat joskus kaukaisella kuusikymmentäluvulla.

Ompeluinto on vielä kuumimmillaan. Jossakin blogissa näin kauniin pellavaisen tyynyn ja muistin oman kaapin nurkassa lojuvan vastaavan kankaan. Nipsasin vanhasta tyynystä puolet pois ja ompelin siihen tällaisen päällisen blogisiskon mallin mukaan. Lasten vanha rottinkituoli sai siitä juuri sopivan pehmusteen.


Ja lisää vanhojen jo melkein hylättyjen kangasrippeiden uusia olomuotoja sisustustyynyinä. Ylimpänä entisen pöytäliinan jämät, keskellä kirpparilta eurolla ostetun puuvillakankaan uusi elämä ja alla verhoruutukangasta ja pellavaa yhdistettynä. Mikään ei voita näiden peruskankaiden mukavaa karheutta ja maanläheisyyttä...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tyynyjä sulla! Onko noi napilla somistetut toiselta puolelta samannäköisiä vai osaatko jonkun vippaskonstin siihen, että se nappi tekee syvennyksen vain toiselle puolelle? (nimim. blondi)

Anonyymi kirjoitti...

Meidän Remukin on tajunnut uimisen ihanuuden vasta tänä kesänä. Tosin se ei vieläkän ui, kahlailee vaan mieluummin.

Ihania noi tyynyt!

Bisou kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Tyynyissä on nappi vain toisella puolella syystä että en löytänyt varastoistani kahta samanlaista. Merkkasin pienen ruksin toiselle puolelle, jossa on siis vain langaspistoista aiheutunut syvennys. Aika ährääminen siinä kyllä oli, että sain neulan läpi, mutta onnistui kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Aamupäivää vesipeto Eppu ja Bisou!
Voi tuota koiran riemua ja veden pärskytystä, se on mukavaa katsottavaa! Meidän Mimosa ei jalkojaan veteen laita, sadepäivän lenkit ovat minipituisia ja kävelytyylikin kuin viimeiselle tuomiolle oltaisiin menossa:)
Kauniita ovat tyynysi (sanoo tyynyhullu), omat ompelutaidot kun ovat lähes olemattomat niin ihailen aina vilpittömästi muiden kätten töitä:)

Terkkuja Metsän reunasta
t.Marja

Anonyymi kirjoitti...

En saanut tuota kommenttiani "läpi" muuten kuin anonyyminä????Missähän taas tein mokan?Tämä on nyt uusi yritys...
Terv.Marja Talosta metsän reunalta edelleen...ei taida onnistua nytkään, täytyy alkaa pähkäilemään mitä olen tehnyt väärin..

Katja - Bag End kirjoitti...

Hauskoja koirakuvia! Toivottavasti sohvanpäällinen on irroitettava & vesipestävä ;-)

Pioni on yksi lempikukistani. Meidän puutarhasta niitä löytyy pari kappaletta, tosin toinen vielä hyvin pieni ja hieman kitukasvuinen kun sitä on siirretty hieman liian monta kertaa...

Terveisiä Alankomaista,
Katja

mimosamamma kirjoitti...

Moikka:)
Teille on postia blogissani...

mimosamamma kirjoitti...

Morjens Bisou!
En kiistele kumpi on tumpelompi, en (vaikka se olen kuitenkin minä). Olen kruunannut nimittäin itseni Tumpeloiden valtakunnan kuningattareksi, ole sinä vaikka prinsessa, jos joskus opin ennen sinua linkitykset ja länkitykset niin saat periä mun kruunun:D

Öitä t. Marja:)